Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار بهره‌گیری از اطلاعات رادار مد S در سامانه اتوماسیون کنترل ترافیک هوایی فرودگاه بین المللی مهرآباد، با تلاش متخصصان عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران عملیاتی می شود.
سیامک بهنام، مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: با جایگزینی سامانه اتوماسیون کنترل ترافیک هوایی فرودگاه بین المللی مهرآباد که با هدف ارتقای ایمنی ترافیک هوایی و بهینه سازی تجهیزات CNS/ATM صورت گرفته، امکان استفاده از اطلاعات مد S رادار کوشک بزم به همت و تلاش متخصصان الکترونیک هواپیمایی ATSEP و همکاری سایر بخش‌های عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در شرایطی که کشورمان با تحریم‌های ظالمانه روبروست، فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: موفقیت متخصصان ارتباطات و ناوبری هوایی در اجرای طرح جایگزینی و پیاده‌سازی و برقراری اطلاعات مد S در سامانه مذکور موجب می‌شود تا ترکیب اطلاعات راداری و طرح پروازی مربوط به اهداف شناسایی شده که شامل موقعیت، کد شناسایی، سرعت، ارتفاع و برخی دیگر از مشخصه‌های هواپیما است، حتی در صورت بروز مشکل در بخشی از پردازند‌ه‌های سامانه اتوماسیون که وظیفه‌ پردازش اطلاعات طرح پروازی را دارند، همچنان در صفحه نمایشگر راداری در اختیار کنترلرهای برج و اپروچ فرودگاه قرار داشته باشد و وقفه‌ای در ارایه سرویس ایجاد نشود.

بهنام عنوان کرد: رادار کوشک بزم از مدرن ترین و پیشرفته ترین رادارهای مورد استفاده در کشور است که در سال 1398 توسط متخصصان مربوطه راه‌اندازی و مورد بهره‌برداری قرار گرفت اما به دلیل عدم بروز رسانی سامانه های کنترل ترافیک هوایی، بهره‌مندی از تمامی قابلیت‌های این رادار از جمله اطلاعات مد S آن، امکان پذیر نشده بود.

مدیر کل ارتباطات و ناوبری هوایی ایرانگفت: مطالعات این طرح از شهریورماه سال 1398 آغاز و با تاکید و حمایت مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و معاون عملیات هوانوردی با جدیت در دستور کار اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی قرار گرفت و طی یک برنامه اجرایی، مراحل بررسی الزامات و آماده سازی تجهیزات، نصب، راه‌اندازی و آزمایشات فنی و عملیاتی آن با موفقیت انجام و در مرحله تست نهایی قرار دارد که پس از کسب تاییدیه های لازم به بهر‌برداری عملیاتی نهایی خواهد رسید.

به گفته وی نصب سامانه سوئیچینگ Frequentis در محل اپروچ و همچنین جایگزینی سامانه اتوماسیون فرودگاه بین‌المللی مهرآباد به اتمام رسیده و مرحلهSAT تکنیکال و اپریشنال انجام شده و پس از دریافت مجوز سازمان هواپیمایی کشوری درخصوص مدیریت تغییر و به روز رسانی آموزش های Maintenance و Operational و تست های کاربری و فنی لازم، سامانه سوئیچینگ و اتوماسیون برج و اپروچ فرودگاه بین‌المللی مهرآباد در آینده نزدیک آماده افتتاح نهایی خواهد بود. لینک کوتاه: asriran.com/003BYS

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ناوبری هوایی ترمینال هوایی تهران اتوماسیون فرودگاه بین المللی مهرآباد ارتباطات و ناوبری هوایی سامانه اتوماسیون ترافیک هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد