Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ دوستعلی جلیلیان از کشف تجهیزات فلزیاب و مین یاب در محدوده ترمینال جنوب تهران خبر داد.

به گزارش برنا؛ تبلیغ، حمل، خرید و فروش و نگهداری و استفاده از دستگاه های فلزیاب طبق  قانون مصوب مجلس در تاریخ 1379.12.25 ممنوع است.  هر کدام از این اقدامات منوط به اخذ مجوز از وزارت میراث فرهنگی است در غیر این صورت تخلف محسوب و منجر به توقیف و ضبط دستگاه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجازات استفاده از دستگاه فلزیاب در حفاری غیر مجاز، علاوه بر ضبط و توقیف دستگاه، معادل 1 تا 3 سال حبس است. هرگونه تبلیغ انواع دستگاه های فلزیاب از طریق رسانه های عمومی با مجوز وزارت میراث فرهنگی امکان پذیر است.

سرهنگ دوستعلی جلیلیان، سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: یک دستگاه مین یاب روسی غیرمجاز در روزهای اخیر در تهران کشف شد که به عنوان رادار نقطه زن نیز کارایی دارد.

او افزود: این دستگاه مجهز به لیزر است و در موارد گنج یابی از آن استفاده می شود که در عملیات پلیسی در محدوده ترمینال جنوب کشف شد. متاسفانه این دستگاه برای کشف اشیای عتیقه به کار می رفته است.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: این یک دستگاه حرفه ای و پیشرفته است که در حوزه تخلفات میراث فرهنگی از آن استفاده می شده است. ماموران انتظامی پیش از به کارگیری این دستگاه آن را کشف کردند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: تبلیغ، حمل، خرید، فروش، نگهداری و استفاده از دستگاه های فلزیاب و مانند آن جرم محسوب می شود و باید شهروندان از این گونه اقدامات خودداری کنند.

سرهنگ جلیلیان ضمن تشریح یک پرونده دیگر گفت: دو نفر سارق در جنوب پایتخت دستگیر شدند که نرده های میانی بزرگراه شهید رجایی را به سرقت برده و در یک عملیات پلیسی دستگیر شدند.

او افزود: متاسفانه موارد دیگری از سرقت اموال عمومی در جنوب پایتخت مشاهده شده است که در یکی از این موارد دو نفر دیگر دستگیر شدند که درب فاضلاب های شهری را به سرقت برده و اقدام به فروش آن ها به مبالغ ناچیز می کردند. این سرقت علاوه بر مجرمانه بودن منجر به حوادث ناگواری می شود و احتمال سقوط شهروندان در تاریکی شب به این چاله ها وجود دارد.

این مقام انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: مواردی مشاهده شده است که پس از سرقت این درب  ها، چرخ خودرو به داخل آن ها افتاده و منجر به واژگونی خودرو شده است. 

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در پایان گفت: 2500 لیتر مشروبات الکلی دست ساز طی روزهای اخیر در حوالی مولوی کشف شد که با اضافه کردن موادی به آن و در یک اقدام متقلبانه تحت عنوان برندهای معروف مشروبات الکلی به فروش می رسیدند که مجرمین این حوزه نیز دستگیر شدند.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوادث فلزیاب مین یاب دستگیر شدند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • بازداشت اعضای ۲۰ باند غیربومی سرقت در مازندران
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد