Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، بحث جابجایی پایانه‌های تهران در هر دوره مدیریت مطرح شده اما تا کنون به نتیجه خاصی هم نرسیده است. دوباره این بحث با طرح پیشنهاد انتقال پایانه جنوب به اطراف حرم مطهر از سوی حسن خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران مطرح شد. 

خلیل‌آبادی با اشاره به شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی نظیر حضور معتادان و بزهکاران در اطراف ترمینال جنوب، به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: در پی تخریب‌هایی که به خاطر اجرای برخی پروژه‌ها در این محدوده انجام شده است، در برخی از نقاط بافت ناایمن شکل گرفت و همین امر بستری برای گسترش آسیب‌های اجتماعی در این محدوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه حل این مسأله، انتقال ترمینال جنوب به جایی دیگر در حاشیه تهران است که در اطراف آن بافت مسکونی نباشد. اطراف حرم مطهر امام خمینی(ره) مکان مناسبی برای انتقال ترمینال جنوب است.

امیرحسین صدیقی، مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران در گفتگو با همشهری آنلاین در پاسخ به اینکه آیا برنامه‌ای برای جابجایی پایانه‌های تهران در دستور کار قرار دارد، گفت: از نظر کارشناسی اصلا معتقد به جابجایی پایانه‌ها نیستم و در عمل هم امکان این کار وجود ندارد.

وی افزود: انتقال پایانه جنوب به محلی دیگر، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد. منابع مالی این انتقال را از کجا تامین کنیم؟ حتی اگر چنین اعتباری هم تامین شود، ساخت‌وساز پایانه جدید از روز تصویب اعتبار تا اتمام پروژه، حداقل شش سال طول می‌کشد.

صدیقی خاطرنشان کرد: بر اساس تجربه‌های جهانی، باید بار پایانه‌های متمرکز مانند پایانه جنوب را سبک کنیم. با ایجاد پایانه‌های اقماری و سکوهای پیاده و سواره در سطح شهر می‌توانیم بار پایانه‌های متمرکز را کم کنیم.

مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران ادامه داد: همچنین با ایجاد این امکان که مردم بلیط‌شان را بدون مراجعه به پایانه‌ها و از طریق اینترنت تهیه کنند و در یک ایستگاه داخل شهری که در اصطلاحا آنها را سکوهای پیاده و سواره می‌گوییم، در زمان مشخصی سوار اتوبوس شوند. بنابراین امکان توقف طولانی در سکوها وجود ندارد و این سکوها باعث افزایش سرعت حمل و نقل و کاهش بار پایانه‌های متمرکز می‌شوند.

صدیقی افزود: به عنوان مثال وقتی مسافر برای ساعت ۷ شب بلیط دارد، رأس ساعت ۷ در ایستگاه داخل شهری باشد و اتوبوس هم همان موقع در محل حاضر شود. به این ترتیب هم سرعت حمل و نقل بیشتر می‌شود، هم مسافران از نزدیک‌ترین محل زندگی خود سوار اتوبوس خواهند شد و هم اینکه دیگر شاهد تراکم زیاد و ازدحام در پایانه‌های متمرکز نخواهیم بود.

وی از ایستگاه علم و صنعت به عنوان اولین سکوی پیاده و سواره ویژه مسافران بین شهری نام برد که در شرق تهران راه‌اندازی شده است.

صدیقی افزود: دومین سکوی پیاده و سواره تهران در سه راه افسریه جانمایی شده است که در حال حاضر مطالعات آن در حال اتمام است و در حال طراحی ورودی و خروجی و دسترسی آن به بزرگراه و آزادراه هستیم.

مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک سوارهای شهرداری تهران، تداوم سیاست احداث سکوهای پیاده و سواره در پایتخت را راهکاری برای کمتر شدن تاخیر اتوبوس‌های بین شهری و خلوت شدن پایانه‌های متمرکز نظیر پایانه جنوب عنوان کرد.

وی گفت: پایانه‌های متمرکز، حمل و نقل را تنبل کرده است. چون مسافران عادت کرده‌اند بدون بلیط به پایانه‌ها مراجعه می‌کنند و تا زمان حرکت اتوبوس، یکی دو ساعت وقت اضافه دارد که در پایانه گشت می‌زنند و وقت می‌گذرانند.

صدیقی خاطرنشان کرد: به لحاظ عادت سفر مردم، سرویس‌های بین شهری بیشتر شب‌رو است و از عصر شروع می‌شود؛ بنابراین دنبال این هستیم از ظرفیت سکوها در اوقات پایان شب استفاده کنیم.

کد خبر 536998 برچسب‌ها شورای شهر پایانه تهران سازمان پایانه‌ها

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر پایانه تهران سازمان پایانه ها سازمان پایانه ها پیاده و سواره ترمینال جنوب پایانه جنوب بین شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب در سفر به شهرستان دزفول از پایانه گل و گیاه این شهرستان بازدید کرد.

استاندار خوزستان در این بازدید با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های صادراتی در خوزستان گفت: گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی به عنوان اولویت در دستور کار است.

وی با اشاره به طرح مشکل پرداخت نشدن تسهیلات به پایانه یادشده گفت: تسهیلاتی برای کمک به احداث این پایانه تصویب شده است که چرایی پرداخت نشدن این تسهیلات دنبال می‌شود.

استاندار خوزستان در این بازدید ۲ تن از معاونان خود را مسئول پیگیری حل مشکل پرداخت تسهیلات مصوب و همچنین رفع مشکل زمین بخشی از این پایانه کرد.

به گزارش مهر، پایانه گل و گیاه دزفول به عنوان نخستین پایانه گل و گیاه در جنوب غرب کشور در سال ۱۳۸۲ به تصویب رسید و کلنگ زنی شد که هم اکنون این طرح حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کد خبر 6088683

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • انتقال مسافران دچار مسمومیت به بیمارستان در قم
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران